مشاوره حقوقی رایگان - چطور از دلال شکایت می تونیم بکنم

سلام
چطوری می تونم از دلال شکایت کنم ... ده روز پیش ماشین مدل96 رو تو سایت درج آگهی 75 میلیون گذاشتم طرف زنگ زد رفتم پای معامله قرارداد دستی نوشتیم ماشین رفت پارکینگ فردا تو بنگاه چند نفر شدن اون ور ماشین رفتن اینور ماشین رفتن گفتن بریم کارشناسی ..فکر میکنم از آشنایشون بود از ماشین ایراد گرفت ..رفتیم بنگاه من رو تهدید کردن گفتن فسخ معامله 10 میلیون میشه باید بدی مجبور شدم 60 میلیون بدم . دفتر اسناد رسمی رفتم وکالت دادم ..ولی دفترخانه بدون تاریخ زده ...ممنون میشم از راهنمایتون...

پاسخ ها :

محمود سن سبلی

جناب آقای محمود سن سبلی:

سلام با مراجعه به دفتر الکترونیک قضایی به اتهام تهدید شکایت کنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
متاسفانه این شگرد واسطه های بی اخلاق هست اما بعد از شکایت شانس شما برای پیروزی در دعوا خیلی کم است.