مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام خدمت حقودانان محترم
بنده ماشینمو به کسی فروختم و بهش وکالت تعویض پلاک دادم تا بره تعوض پلاک کنه و مهلتش رو دوماهه کردم الان یه ماه گذشته و انجام نداده
میخواستم بگم اگه تو مهلت باقیمانده تعویض پلاک نکرد من باتوجه به اینکه مدرکی از ماشین دستم نیست چطور باید شکایت کنم
فقط شماره پلاک و موتور و بدنه و شاسی رو دارم و کپی چیزی ندارم
ممنونم پاسخگوی پرسش من باشید

پاسخ ها :

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود به اداره راهنمایی رانندگی مراجعه نمایید‌.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و خسارات را مطرح نمایید
و به کپی وکالتنامه استناد نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بگذارید یک ماه دیگر هم سپری شود اگر انجام نداد پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با مبایعه نامه و اخذ پرینت مشخصات از پلیس بعلاوه ده به راهور یا محاکم جهت توقیف اتومبیل و الزام وی به تعویض پلاک اقدام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به فک پلاک و پرداخت خسارات قانونی و هزینه دادرسی را تنظیم کنید