مشاوره حقوقی رایگان - داداگاه تجدید نظر

با سلام و خسته نباشید خونه تهران ما که دادگاه رای داده بود این ملک در بازداشت هستش ولی بعد از ثبت اسناد استعلام گرفتیم نوشته این ملک در بازداشت نمی باشد و تو سیستم نوشته پرونده به دادگاه های تجدید نظر تهران ارجاع شد مدّت زمان صدور رای دادگاه و صدور سند چقدر طول میکشه؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

یه خونه شریکی در تهران گرفتیم . دادگاه رای داده این ملک در بازداشت است و قرار رد دعوا صادر کرده با استعلام از ثبت اسناد منطقه تو نامه نوشته این ملک فاقد بازداشت می باشد بعدش رفت تو مرحله تجدید نظر مدّت زمان صدور رای دادگاه تجدید نظر چه قدر طول می کشه؟