مشاوره حقوقی رایگان - دیه از بیمه مسئولیت

سلام. یک ماه پیش در حین کار سقوط از ارتفاع داشتم و مهره کمر من شکست و 20 سانت پلاتین گذاشتم. چه کاری کنم تا بیمه مسئولیت دیه من رو کامل بدهد و حق من ضایع نشود؟
مبلغ دیه بنده با توجه به جراحت من و چهار ماه طول درمان چقدر میشود؟
ممنون.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرگونه حادثه در زمان کار موجبات مسولیت کارفرما خواهد بود وبیمه گر باید دیه شما راپرداخت کند ومقدار دیه باید توسط پزشکی قانونی درصدهای صدمات مشخص گردد تا دیه تعیین شود