مشاوره حقوقی رایگان - جرائم رایانه ای

سلام خسته نباشید.
بعد از مشکل دار شدن خدمات شرکت اینترنتی (....) با مسئول سایت درگیری لفظی پیدا کردم (کامنت خصوصی در سایتش) و الفاظی مثل اینا رو بکار بردم البته اولش کلی با احترام پیام دادم اما هر بار دست به سر کرد تقریبا بالای 10 تا پیام مودبانه دادم و بعدش این کلمات: اون شرکتت در و پیکر نداره - جواب داد: این چه وضع صحبت کرده اینجا مگه دهاتتونه
من گفتم: نه طویله باباته که برینی به زحمتای مردم
تو انگار حالیت نیست چی میگم. پول ما رو که بالا کشیدی و باقیمانده ای که میمونه سرطان شه برا مادر و ... اما واکن دارم بکاپ میگیرم
جواب داده: تمام مسئولیت هارو از قبل بک آپ و... از سرشون از طریق همین قوانین باز کردن که امسال شما نتونید فردا روز به بهونه های مختلف سر کیشون کنید.
از لحاظ فنی کاملا حق با منه اما نامرد با همون دهاتتونه یه زرنگی کرد تا بهش توهین کنم
گفتم شکایت میکنم اونم گفت بخاطر توهین شکایت میکنه میتونه شکایت کنه ؟ چقدر جریمه میشم و اینکه مشکلی که هست از طرف دادگاه برام نامه ای ارسال میشه شهرستان ؟ من دانشگاه ساکنم و نمیخوام به هیچ وجه خانوادم خبردار بشن و از اون طرف اگه شکایت نکنم زحمت 6-7 ماهم به باد میره.

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. من که دقیقا متوجه نشدم چه اتفاقی افتاده اما در خصوص توهین به هر حال ضمن توهین اظهاراتی کردید ( پول مارو بالا کشیدی ) که یا باید اثبات کگنید یا اگر نتوانید تهمت محسوب میشه و دادکاه می تونه تصمیم بگیره. ( اما اظهارات دیگریتون توهین خاصی نیست اماقابل پیگیریست)

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

مجازات توهین به طور معمول شلاق یا جریمه نقدی است. البته مقدار جریمه معمولا در حد چندصدهزارتومان است. شلاق هم نوع خاصی است که چندان دردی ندارد. اگر در سامانه ثنا ثبت نام کنید ابلاغ ها به صورت الکترونیکی برای شما می اید و به جایی نمی رود. برای شرکت یاد شده هم می توانید به سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی مراجعه کنید. اگر شرکت یاد شده بفهمد که شما می خواهید از سازمان تنظیم مقررات پیگیری کنید و واقعا قصوری در ارایه خدمات داشته باشند، ممکن است رضایت شما را جلب کنند.