مشاوره حقوقی رایگان - دریافت گواهینامه در صورت لکنت زبان

با سلام و وقت بخیر. بنده چهار سال هست گواهینامه پایه سوم ده ساله دارم و امروز رفتم برای گواهینامه موتور سیکلت و چون یک لکنت زبان بسیار خفیف دارم من رو کمیسیون فرستادند. البته بیشتر وقت ها لکنت رو ندارم و فقط وقتی استرس دارم اون هم خیلی خفیف هست. من بروم کمیسیون به چه صورت هست؟ آیا با این شرایط قبول میکنند و این که گواهینامه چند ساله میدهند و آیا تأثیری روی اون گواهینامه پایه سوم ده ساله هم دارد یا نه؟ با تشکر از شما.

پاسخ ها :

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

گرفتن گواهینامه موتور ربطی به لکنت زبان نداره و احتمالا بابت موضوع دیگری به کمیسیون فرستادند