مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی گواهینامه

سلام، خسته نباشید. بنده امروز رفتم امتحان رانندگی شهری. افسر برگشته میگه لکنت زبان داری و باید بری کمیسیون پزشکی. میخواستم بدونم ربطش چیه؟ در ضمن شدت لکنت زبانم متوسط هست تقریبا و این که میخواستم بدونم برای سربازی چطور میشه وضعیتم؟

پاسخ ها :

دریافت گواهینامه در صورت لکنت زبان معافیت پزشکی سربازی لکنت زبان کمیسیون پزشکی گواهینامه معافیت پزشکی اعصاب و روان معافیت پزشکی سربازی لکنت زبان سربازی گواهینامه