مشاوره حقوقی رایگان - ساعت کار و وظایف سرایدار

سلام من مدت یکسال است که در یک شرکت به عنوان سرایدار قرارداد بستم بعد دوروز از فعالیتم به عنوان نگهبان سه شیفت گمارده شدم وهم زمان در خط تولید از ساعت هفت صبح تا ساعت هفت غروب یعنی دوازده ساعت کار میکردم به مدت پنج ماه ولازم بذکر است که به صورت همزمان نگهبان هم بودم بعد از این مدت که اعتراض کردم دیگه تو خط تولید کار نکردم ولی از ساعت شش و نیم صبح تا هشت غروب نگهبان بودم به و هر بیگاری بود من انجام میدم تا الان مثل خرید برای شرکت جارو زدن کل شرکت شستن توالتا شستن هر روز ماشین پیمانکار شرکت حتی ساعت دوازده شب تا اینکه یک ماه بعد دوباره تو تولید ازم کار کشیدن وسخترین کاره شرکت یعنی پرس ضایعات وکلی کار که باور کردنی نیست در روزهای تعطیل رسمی پنج شنبه وجمعه هم من ساعت شش ونیم صبح تا هشت شب سره کارم بقیه کارگرا اضافه کار میگرن ولی من نه من درقبال همه ی اینکارا نهصدوسیزده تومن حقوق میگرم قرار دادم سرایدار بیمم نگهبان رد میشه و تو تولیدم ازم کار میکشن و چهار ماه هم هست که بدون قرارداد کار میکنم و دوماهم هست که حقوق نگرفتم از ترس بیکاری تن به این ذلت دادم حالا از شما میخوام منو راهنمایی کنید حقوق من چجوری باید حساب بشه ممنونم ازتون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این خصوص نیازمند بحث و صحبت بیشتری می باشد
لطفا در صورت نیاز به مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با این شماره تماس حاصل فرمایید
با تشکر

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
شما در اینخصوص میتونید به اداره کار شکایت کنید ولی قبل از اون باید دلایل کافی مبنی بر اینکه شما1حقوق دریافت میکنید ولی 3کار رو دارید انجام میدید ارایه کنید
از جمله این دلایل شهود میباشند که ایا همکارانتون که اونها هم اونجا مشغول به کار هستن ایا حاضر به شهادت شما هستن یا نه؟؟