مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک زمین ارثی

سلام. یک زمین 1100 متری ارث پدری به من و 4 تا خواهرهای من رسیده است و هیچ یک از این ها برای فروش و یا جدا کردن زمین ها اقدامی نمیکنند و من هم خیلی احتیاج به فروش زمین دارم. همه دار و ندار من همین یک تکه زمین هست که الان نمیدونم چی کار کنم. لطفا من را راهنمایی کنید. زمین طرف سد چوغا خور هست.

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام اگر سایر وراث حاضر به تقسیم نیستند میتوانید از دادگاه درخواست تقسیم کنید