مشاوره حقوقی رایگان - فروش ارث پدری

پدرم فوت کرده و مادرم زنده است خواهرام اجازه فروش ملک پدری رو نمی‌دهند میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه مطرح نمایید
النهایه اگر قابل افراز نباشد از طریق مزایده به فروش خواهد رسید....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید درخواست خود را پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکانپذیر است تقسیم ترکه ومطالبه سهم الارث خودرا بخواهید

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام بله می توانید اقدام قانونی گنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما برای مطالبه حق خود نیاز به رضایت کسی ندارید می‌توانید تماس بگیرید

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

سلام.ابتدا گواهی انحصار وراثت بگیرین و سپس دادخواست تقدیم ماترک را مطرح نمایید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

بله با در دست داشتن گواهی حصر وراثت دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و بعد دادخواست تقسیم ترکه را اقامه نمایید
و

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام‌بله می توانیددادخواست تقسیم وفروش مطرح کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید دادخواست تقسیم ماترک و در صورت عدم امکان تقسیم فروش و تقسیم ثمن به نسبت حصه را بخواهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید شخصا دادخواست تحریر ترکه و سپس تقسیم ترکه دهید

کوثر شکریان کوکنده

سرکار خانم کوثر شکریان کوکنده :

سلام بله دادخواست حقوقی باید بدین. به همکاران ما مراجعه کنید.

مجید الهی

جناب آقای مجید الهی :

سلام بله میتوان دادخواست حقوقی مطرح کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا گواهی انحصار وراثت بگیرید سپس دادخواست تقسیم ترکه دهید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

بله میتوانید درخواست تقسیم ماترک و صدور دستور فروش نسبت به ملک را بخواهید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام بله مشهد هستید درخدمتم 09155077604

مرضیه اورک پور

مرضیه اورک پور :

سلام بله از طریق مراجع قانونی اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
نیاز به اجازه ایشان ندارید
وکیل بگیرید