مشاوره حقوقی رایگان - رمپ غیر مجاز در کوچه

باسلام و احترام؛ دو نفر از همسایگان ، مبادرت به ساخت رمپ با شیب تند در کوچه کرده اند . پس از نامه نگاری ها و پی گیری های مکرر، مسئولان مربوطه فقط به صورت شفاهی اظهار کرده اند که رمپ ها غیرمجاز بوده ولی چون پایان کار صادر شده است، هیچ کاری نمی توانند بکنند . در اقدام بعدی به بازرسی شهرداری مراجعه کرده ایم . مسئول بازرسی هم با اذعان به تخلف صورت گرفته ، اظهار داشته که رمپ ها سد معبر هستن و چنانچه بعد از سه با اخطار ، تخریب نشوند به کمسیون ماده 100 ارجاع می شود .
موجب سپاس و امتنان خواهد بود چنانچه ما را برای احقاق حق ارشاد فرمایید .
باتجدید احترام

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پرونده تخلف و ساخت و ساز غیر مجاز ، در کمیسیون ماده 100 شهرداری ، مطرح می شود و یا حکم به پرداخت جریمه می دهند یا حکم به تخریب رمپ

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
مطابق توضیحات شما اگر شهرداری اقدامی ننمود شما می توانید از طریق دادگاه به عنوان مزاحمت شکایت نمایید