مشاوره حقوقی رایگان - سرقتی در آمدن خودرو

با سلام من یه پژو 91 خریدم پارسال خریدم و فروختمش برای طرف ام هم تعویض پلاک کردم هم سند زدم بعد 4 ماه از تعویض پلاک ماشین گرفتن گفتن ماشین سرقتی است شماره هاش دستکوب شده دوتا ماشین یکی کردن باید چیکار کنم آقای قاضی دارم دیونه میشم پول ماشین مال من نبود طرف ام میگه باید پولم بدی من هم ندارم دانشجو هستم

پاسخ ها :

محمود سن سبلی

جناب آقای محمود سن سبلی:

سلام به یکی از دفاتر الکترونیک قضایی مراجعه کنید و دادخواست اعسار بدهید. البته علیه کسی که از اون خریدید هم دادخواست بدین.