مشاوره حقوقی رایگان - کیفرخواست

سلام من پارسال یه دستگاه خودرو پارس خریدنم و متوجه شدم سرقتی بوده و از فروشنده شکایت کردم ک پرونده در دادسرا بود ک بازپرس پرونده بهم گفتن پرونده رو فرستادن دادگستری برای کیفرخواست میشه توضیح بدین که کیفرخواست چیه ؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

کیفرخواست آخرین مرحله تحقیقات مقدماتی در دادسراست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده جهت رسیدگی و صدور حکم به دادگاه ارسال میشه و دادگاه حکم محکومیت صادر می کند و دادسرا صرفا تحقیقات انجام میده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اتهامات به فروشنده پذیرفته شده و جهت رسیدگی و حکم به داگاه ارجاع داده میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. یعنی از نظر بازپرس ، جرم سرقت محرز شده است و توسط دادستان کیفرخواست صادر خواهد شد و سپس پرونده برای تعیین مجازات به دادگاه ارسال خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام یعنی برای صدور حکم محکومیت رفته دادگاه

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

یعنی درخواست دادسرا از دادگاه برای محاکمه و مجازات

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یعنی اتهامی که شما اگر شخص مطرح کردید و شکایت آن پیگیری شده است از نظر دادسرا تایید شده و کیفرخواست صادر و جهت رسیدگی به دادگاه کیفری ارسال می گردد