مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض برای موقوفی تعقیب

شوهرم در تاریخ 25/2/97 محکوم به ترک انفاق شد، دادخواست حقوقی نفقه هم دادم، ولی ایشون از اون تاریخ تا الان هیچ نفقه ای نداده من دوباره شکایت کردم درتاریخ 3/10/97 همسرم از اون تاریخ تا این تاریخ هیچ نفقه نداده بعد تو جلسه رسیدگی گفت که نفقه میدم ولی زنم شماره حساب نمیده که براش بریزم که طبیعتا دروغ میگه اون اصلا شماره حساب منو داره ولی نمیریخت برام، حالا تو جلسه رسیدگی که گفت باشه میدم قاضی رای به موقوفی تعقیب زده! من چکار کنم؟ اعتراض بزنم؟ اگر بزنم با این اظهاراتی که اون داده میتونم حبسش کنم؟؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر .شما باید ترک انفاق را ثابت میکردید با توجه به اینکه اگر یه پول ناچیز برایتان بریزد پرونده بسته میشود ولی راه وجود دارد