مشاوره حقوقی رایگان - رضایت از شکایت

لطف میکنید این سوالمو جواب بدید شوهرم از من به جرم ضرب و شتم عمدی و افترا و فریب در ازدواج شکایت کرد که هر سه مورد اتهامه و خودشم میدونه درست نیست فقط برای اذیت این کارو میکنه بعد تو کلانتری قبل از هیچ پرسش و پاسخی رضایت بدون قید و شرط داد حالا برام حکم موقوفی تعقیب و برای فریب در ازدواج منع تعقیب اومده ولی نوشته میتونه بره اعتراض کنه مطمئنم که اعتراض میکنه آیا اعتراضش به جایی میرسه؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

چون رضایت بی‌قید و شرط بوده، حتی با اعتراض هم اتفاقی نخواهد افتاد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوال شما بسیار کلی است لذا برای داشتن مشاوره بهتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر رضایت در خصوص همه موارد مورد شکایت داده
باشد که اعتراض منتج به نتیجه نخواهد شد.
بسته به دلائل و مدارک ابرازی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر اعتراض نتیجه نخواهد داشت زیرا برای تحقق جرم تدلیس در ازدواج شرایط خاصی دارد که