مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب و موقوفی تعقیب

با سلام
ایا برای اعتراض قرار منع تعقیب و موقوفی تعقیب نیازی به حضور شاکی و متهم و یا هر دو و یکی از آنها هست و به دادگاه احضار می شوند؟ یا اعتراض زده می شود و دادگاه تصمیم گرفته و فقط جواب می آید؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا دادگاه در صورت قبول به شعبه کیفری ارسال میکند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درصورت صلاحدید دادگاه بله حاضر میشود ولی رویه معمول بدون احضار است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بدون حضور اصحاب دعوا به موضوع رسیدگی خواهد شد.

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
اگر اعتراض قبول شود به دادگاه کیفری 2 فرستاده میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
جهت اعتراض حضور نیاز نیست طی لایحه تخصصی اعتراضی از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام شود....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا خیر می‌بایست شاکی اعتراض نماید در صورتی که اعتراض را بپذیرد رسیدگی مجدد انجام خواهد شد