مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تصرف در مال غیر

با سلام ...آقایی از پدر بنده به عنوان تصرف در مال غیر و خیانت در امانت شکایت کرده. بازپرس پرونده بدون ذکر منبع یعنی تصرف در چه مالی (زمین -مسکونی و ...) ابلاغیه صادر و در صورت نرفتن بعد از 5 روز حکم جلب صادر میشه ... پدر بنده نرفته و الحاقیه داده به ابلاغیه دادگاه در صورتی که در ابلاغیه اسم مستعار پدرم ذکر شده نه اسم شناسنامه ای و قانونی... بعد از پرس و جو فهمیدیم این آقا سر تجهیز مکانیزه زمین های کشاورزی شکایت کرده که پدرم تصرف در مال دیگری که برادر شاکی می باشد و اکنون خارج از کشور زندگی میکند بوده‌‌..‌ در حالی که پدرم مدرک قانونی از زمین خودش داره و در ضمن جهاد کشاورزی مسئول تجهیز و جابجایی زمین بوده و طبق سندی که دست کشاورز است زمین تجهیز به کشاورز تحویل میده ... خواستم بدونم شکایت این آقا که کذب و واهی هست چطور بازپرس پرونده بدون مدارک دال بر تصرف و بدون اشاره مستقیم‌ به مال غیر حکم جلب بعداز معرفی صادر میکنه ؟؟؟ آیا این امکان رو نمیده پای رشوه در میان باشه؟؟ ممنون از شما

پاسخ ها :

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

سلام بر شما - گرچه ابلاغیه از جانب بازپرس صادر ولی به نام پدرشما نیست لیکن پدر شما می بایست حسن نیت نشان داده و در موعد 5 روزه نزد بازپرس حاضر و تمام ماجرا بعلاوه مدارک خود را تقدیم نماید . توجه داشته باشید که دستور جلب صرفاً ناظر بر عدم مراجعه پدر شما می باشد نه احراز وقوع جرم . انشاء اله که ختم به خیر شود

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
تمامی ابلاغ ها در دادسرا با همین عنوان و متن صادر می شوند در واقع به شما ابلاغ کردند که برای ادای توضیح تشریف ببرید در صورت عدم حضور شما حکم جلب صادر می شود.

علی عالیشوندی

علی عالیشوندی :

سلام .ابلاغ با اخطار جلب معمول هست ،معمولا نیاز به دلیل یقینی برای بازپرس نیست ،معمولا برای دسترسی به متهم برای حضور در دادسرا این اخطار صادر میشه