مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت چک

با ادب و احترام و موفقیت همه کاربران نسبت به مشکلات حقوقی که دارند. بنده دو فقره چک در سال 1396 به تولید کننده برای سفارش دادم و چک های بنده سر وقت پول نشد ولی بر حسب بدهی بنده یک فقره را در چند نوبت واریز نمودم و یک فقره بدهی دیگر را از دوستم یک فقره چک گرفتم و به تولید کننده دادم ولی به خاطر آن که دست تنها بودم و سفارشات امان من را بریده بود اعتماد نمودم وچک ها نزد وی بود به مدت 14 ماه از زمانی که فقط برگشت شده بود تا که بنده را به خاطر مجوز فعالیت بازداشت نمودند که تولید کننده از ترس این که بنده پای وی در دادگاه وسط نکشم، مبادرت به واگذاری چک های بنده به یک نفر از آشناهای او که فقط کار او چک های وصول نشده هست که نامبرده نسبت به دو فقره چک بر علیه من اقدام نموده است و بنده خیانت در امانت شکایت نمودم و پرینت های واریزی و شهود را هم در کلانتری بردم. الان با شرایط مذکور یک نفر گفت که پرونده به نفع شما رای نمیدهد. آیا درست میگوید یا اگر لایحه دیگر میخواهد بگویید چی کار کنم هنوز حکم صادر نشده و بنده اگر بدهی خودم را نداده بودم بله ولی نمیدانم چی میشود؟ با تشکر.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

چک ها قرار بر استرداد نبوده که خیانت در امانت باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با دلایل متقن و قانونی در دادگاه ثابت نمایید که مبلغ چک را واریز نموده اید در غیر این صورت ..