مشاوره حقوقی رایگان - تعیین پارکینگ در برج مسکونی

با سلام و احترام و سپاس.
بنده یک واحد آپارتمان در طبقه 10 مسکونی از یک برج 12 طبقه خریداری کردم. این برج شامل 3 طبقه پارکینگ و 12 طبقه مسکونی می باشد.
جمعاً 30 واحد مسکونی و در هر طبقه پارکینگ 10 خودرو جانمایی میشود.
متاسفانه هیئت مدیره در مورد تعیین پارکینگ قانون مدار عمل نمیکنند و حاضر به تعیین پارکینگ طبق عُرف یا حتی قرعه کشی نیستند و از طرفی پایان کارِ برج مذکور هنوز صادر نشده است. فلذا خواهشمندم راهنمایی بفرمایید که تعیین پارکینگ چگونه خواهد بود؟ اگر بخواهم از طریق دفاتر خدمات قضایی و مراجع قضایی اقدام به تعیین پارکینگ کنم، از کجا شروع کنم و چه مراحلی رو پیش رو خواهم داشت؟ عاجزانه خواهشمندم راهنمایی فرمایید. با تشکر و احترام مجدد.