مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ آپارتمان

با سلام و احترام.
آپارتمان نوسازی پیش خرید کردم در موقع قولنامه برای پارکینگ فروشنده گفت شما طبقه 2 هستی طبق قانون هم پارکینگ شماره 2 بهت تعلق میگیره. الان متوجه شدم قانون پارکینگ پارکینگهای اول به طبقات بالا تعلق داره و طبق این قانون پارکینگ شماره 6 میشه برای واحد ما . حالا اداره ثبت طبق قولنامه ما پارکینگ 2 رو برای واحد ما تو سند میزنه یا اون کار خودش رو می کنه و پارکینگ شماره 6 رو تو سند میاره.با تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
طبق مفاد قرارداد عمل می شود مگر اینکه توافق نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر توافق شده باشد طبق توافق می توان پارکینگ را در سند قید کرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا پارکینگ شماره 6 به شما
تعلق خواهد گرفت و اداره ثبت به مبایعه‌نامه توجه نمی کند

ولی سازنده میتواند هر پارکینگی را به شما اختصاص بدهد

یک وکیل :

سلام
طبق توافق با فروشنده بر اساس مفاد قولنامه تنظیمی عمل خواهد شد .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
مطابق با نقشه مصوب شهرداری تعیین می شود