مشاوره حقوقی رایگان - جهت پارك ماشين در پاركينگ طبق سند

با سلام و خسته نباشيد
ما براى جاى پارك ماشين در پاركينگ با همسايه ها مشكل داريم و كلا ٤ واحد هستيم، در حاليكه در سند قيد شده هر واحد ١ عدد پاركينگ ١١ مترى داره ، ولى ٢ تا از همسايه ها نفرى ٢،تا ٣ تا ماشين پارك ميكنند، و بدترين جاىِ ممكنه را به ما دادن كه كلا محل عبور هستش حرفم كه ميزنيم فحش ميدن و ٤٠ روز ماشينِ سومشون رو جلوى ماشين ما پارك كردند و اجازه ى خروج ندادن تا با شكايت ماشين رو برداشتن... ولى مسئله اينجاس كه باز ٢ الى ٣ تا ماشين پارك ميكنند ،،،، ما كجا بايد شكايت كنيم و كى بايد تعيين كنه كه از روى سند جاى پارك هر واحد كجاس و اينكه فقط ١ ماشين بايد پارك بشه طبق سند؟

پاسخ ها :

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام باید دعوای رفع تصرف عدوانی یا رفع مزاحمت طرح نمایید

پرسشگر :

ببخشيد جناب فاضلى بايد به شوراى حل اختلاف مراجعه كنيم يا دادسرا ؟؟؟ چون ما سال ٩٤ به شورا مراجعه كرديم و تقاضاى كارشناس كرديم ولى متأسفانه كارشناس ناوارد بود و گفت بايد سند هر ٤ واحد رو ارائه بدين در صورتيكه اون ٢ واحد امتناع كردن و طبيعى بود كه سند رو نميدن ولى ما سند مادر رو به كارشناس داديم و گفتند با اين نميشه و كار رو ناتمام رها كردن

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام به شورا ارتباطی ندارد شما هم می توانید در دادسرا شکایت کنید و هم در دادگاه دادخواست بدید اگر دادخواست به دادگاه بخواهید بدهید باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید