مشاوره حقوقی رایگان - حق مالكيت خودرو بعد از طلاق

سلام وقتتون بخير من قصد دارم از همسرم طلاق بگيرم دوتا بچه دارم كه ميخوام حضانت اونا رو بعهده بگيرم
مهريم خيلی كمه
دوسال پيش يه ماشين شاسی بلند خريديم كه قرارداد خريد به نام من بود ولی صاحب سند رو تا الان نتونستيم پيدا كنيم ميخواستم بدونم همسرم ميتونه ماشين رو ازم بگيره؟
در حال حاضر سند اصلی ماشين به نام هيچكدوممون نيست.
ممكنه بدون اطلاع من بره ماشين رو بنام خودش بزنه؟ يعنی ميتونه اينکارو بكنه؟ و اگر هم اينكارو كرد من حق شكايت دارم؟
چون تنها اميد من برای تأمين بچه هام اين ماشينه
ممنون ميشم كمكم كنين

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام.اگر مبایعه نامه به نام شماست .و مبایعه نامه های قبل از خود که منتهی به صاحب سند میشود را دارید میتوانید به طرفیت ایادی ما قبل خود و صاحب سند دعوی الزام به تنظیم سند مطرح کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر ماشین رو به نام خود بزند دیگه شما نمی توانید کاری کنید .آیا مال دیگری دارد برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید