مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو از پدر

سلام خسته نباشید. پدرم برای من 5 سال پیش یک ماشین خرید و تمام مدارک و سند به نام من هست ولی قولنامه اسم پدرم هست الان دیگه با پدرم زندگی نمیکنم و ماشین و مدارک دست اون هست چطور میتونم شکاین کنم برای پس گرفتن ماشین؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید دادخواست استرداد ماشین را به ثبت برساند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است با گفتگو مشکل را حل نمایید

البته شما میتوانید دادخواست الزام به تسلیم مدارک مالکیت خودرو را مطرح نمایید ولی شما باید اثبات نمایید که مدارک مالکیت نزد پدرتان میباشد و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه استرداد خودرو و سپس دادخواست مناسب تنظیم نمایید
ولی ادب حکم می کند به پدرتان احترام گذاشته و موضوع را دوستانه حل و فصل نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ماشین قانونا متعلق به شماست میتوانید استرداد آنرا از دادگاه بخوواهید