مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات

با سلام
من به همسرم شک کردم و احساس میکنم حدود چند ماهه با کسی رابطه داره و شماره ای که بهش شک دارم و تو گوشیش پیدا کردم
شماره همسرم به نام خودش نیست و فهمیدم شماره ی اون طرف هم به نام کسی دیگه است
با توجه به اینکه امکان پرینت واتساپ و تلگرام وجود نداره، آیا میشه با پرینت ریز تماسها مدرک خیانتش و جور کنم؟ و برای گرفتن پرینت مخابرات و اپراتورها دسترسی میدن؟

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

سلام تنها راه این است که شکایت رابطه نامشروع علیه ایشان طرح کنید تا بشود پرینت گرفت

حسین صیاد

جناب آقای حسین صیاد :

اثباتش سخت ولی غیر ممکن نیست

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام از طریق دادگاه میتونید پیامک ها را تا 6ماه استخراج کنید