مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام.من خانمی 38 ساله هستم. دارای 2 فرزند 15 ساله که ازدواج کردم. متاسفانه همسرم حدود 10 سال میشه که اعتیاد به تریاک داره. چند بار هم کمکش کردم که ترک کنه اما بازم شروع کرد، هر روز تو خونه جلوی چشم بچه ها مصرف میکنه، البته ایشون سر کار هم میرن
اما تمام ساعاتی که منزل هستن، یا خوابه یا مصرف میکنه، برای من هیچ هزینه ای نمیکنه، هر چیز که میخوام میگه پول ندارم. میگه همین که شکمت رو سیر میکنم کافیه، حتی اگر مريض بشم منو دکتر نمی‌بره، فحاشی میکنه، بد اخلاقی میکنه، آنقدر توی خونه بهم بی احترامی کرده که دیگه بچه ها هم باهام خوب صحبت نمی‌کنن. بهم اجازه ی رفت و آمد با هیچ کس رو نمیده، توی خونه مدام با الفاظ رکیک به خودم و خانواده ام توهین میکنه، واقعا خسته شدم، نمیدونم باید چکار کنم، فقط بخاطر بچه ها تا الان موندم و تحمل میکنم. تو رو خدا منو راهنمایی کنید که چکار کنم.

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

شما می توانید با ثبت دادخواست صدور گواهی عدم امکان سازش به دلیل عسر و حرج با تقاضای ارجاع به کارشناسی و همچنین شهادت شهود طلاق بگیرید