مشاوره حقوقی رایگان - استعفا

سلام
من کارمند پیمانی یکی از نیروهای مسلح بودم که بنا بر مشکلات شخصی که برای من پیش آمد و متاسفانه با مرخصی بدون حقوق اینجانب موافقت نکردند مجبور به استعفا شدم. لیکن سازمان مربوطه بعد از حدود 2 ماه از درخواست استعفای من با آن موافقت کرد.
جایی خواندم که مهلت موافقت یا مخالفت با استعفا 30 روز هست و در صورت عدم اعلام به منزله مخالفت با استعفاست.
آيا میتوانم درخواست بازگشت به کار را به دیوان عدالت اداری بدهم؟

پاسخ ها :

بازگشت به کار نیروهای مسلح بازگشت به کار استعفا از کار