مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار پس از تعدیل نیرو

با سلام و ادب و احترام.
خانم من در سپاه تهران مشغول به کار بود و قرارداد سه ساله داشت. بعد از سه سال، 5 سال دیگر هم مشغول به کار بود ولی قراردادی نداشتند. هر سال میخواستند رسمی کنند ولی رسمی نمی کردند. تا اینکه بعد از 5 سال سابقه کار، خانمم و چند نفر دیگر را تعدیل و اخراج کردند. در صورتی که هر ساله هم تسویه نکردند و هیچ پول و سنواتی ندادند.
با توجه به این که خانمم هم کارمند نمونه بوده ولی پارتی نداشته و نهایت بی انصافی را با او و چند نفر دیگر که تعدیل کردند داشتند.
خواستم ببینم آیا قوانین وزارت کار با نیروهای مسلح فرق دارد؟ آیا برگشت به کار ممکن هست یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.

پاسخ ها :

بازگشت به کار پس از تعدیل نیرو بازگشت به کار پس از اخراج شرایط بازگشت به کار کارمند قوانین بازگشت به کار کارمند بازگشت به کار نیروهای مسلح بازگشت به کار نیروهای مسلح