مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام من مالک یک پارکینگ در آپارتمان هستم و به یک از واحد ها اجاره دادم متاسفانه با مستاجر سر قیمت به توافق نرسیدم و می خوام بیرونش کنم ولی همسایه ها و مدیر ساختمان می گویند پارکینگ عمومی هست و مزاحم امور شخصی من می شوند و می خواهم بست بزنم که کسی نیاد داخل پارکینگ من و به کسی اجاره ندهم. در سند متن ان هست: بانظام 3دانگ مشاع از6دانگ یک واحد پارکینگ به11.5متر مربع قطعه اول تفکیکی واقع در هم کف آیا این کار رو میتونم انجام دهم.
چطوری میتوانم از مدیر شکایت کنم جهت مداخله کردن در مالکیت پارکینگ؟ آیا مدیر می تواند همچین کاری در مورد پارکینگ می تواند انجام دهد؟ چه قانونی در این رابطه هست؟ چه راهکاری دارید ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اینطور که مشخص است شما مالک سه دانگ از پارکینگ هستید.
مالک دیگر کیست؟
آیا قراردادی برای اجاره تنظیم شده است؟
موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد

بهنام احمدی تازه کند قشلاق

جناب آقای بهنام احمدی تازه کند قشلاق :

تحت عنوان ممانعت از حق شکایت کنید