مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل خانه اجاره ای به مستاجر

سلام. بنده مستاجر هستم خانه ای را اجاره کردم در قولنامه وقت تخلیه آن تاریخ 3/27 است ولی مالک قبلی که در آن ساکن بوده تا هنوز دوتا اطاق و قسمت از آشپزخانه را تخلیه نکرده. من خانه را از صاحب جدید که خریداری کرده اجاره کردم. لطفا راهنمایی کنید چکار کنم؟ ضمنا فرایند تا به نتیجه برسد چه قدر زمان می برد؟ ایا راهی قانونی فوری برای حل این مشکل وجود داره؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مکلف به پرداخت اجاره بها نیستید و یکسال شما از زمان تحویل شروع میشود باید صورتجلسه کنید

فرید گودرزی

فرید گودرزی:

با سلام ابتدا مالک جدید باید ملک را تخلیه کامل کندسپس به شما اجاره دهد در این وضعیت نیز شما یا باید قرارداد اجاره را فسخ کنید یا منتظر تخلیه ملک باشید.سپاس