مشاوره حقوقی رایگان - رسیدن حقوق پدربزرگ به نوه

باسلام من تنها نوه مطلقه و بدون شغل و بیمه پدربزرگم هستن که سال 95 فوت کردن و میخواستن حقوقشون که بازنشسته بانک سپه بودن به من برسه که عمرشون کفاف نداد و پدرم زنده هستن که 30سال پیش مارو رها کردن و ازدواج مجدد کردن و تو یک شهره دیگه هستن و پدربزرگم دوتا دختر داشتن که ازدواج کردن و بیمه دارن. میخواستم بدونم ایا حقوقه ایشون به من میرسه که زندگی خیلی سختی دارم پدره پدریم بودن. و پدره مادریمم فوت کردن سال 60 بازنشسته دخانیات هستن که تنها خاله مجردم حقوقشونو میگیرن ایا از راهی برای گرفتن حقوقشون هست

پاسخ ها :

فرید گودرزی

فرید گودرزی:

با سلام نوه مشمول ارث از حقوق بازنشستگی پدر بزرگ نمیشود.سپاس