مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره حقوقی

با سلام
همسر من حدود 7 ماه پیش دچار سانحه حین کار شدن و از بلندی سقوط کردن. و دچار شکستگی مهره های گردن شدن که به دنبال آن دچار آسیب نخاعی شدن. 6 ماهه که پرونده در پزشکی قانونی هست و هنوز به دادگاه فرستاده نشده... از عوارض دیگر این حادثه آسیب چشمی بود که دچار آب مروارید ناشی از ضربه شدن و تحت بیهوشی کامل و انجام عمل قرار گرفتن و همینطور اختلال اسفنکتر مقعدی شدن. حالا از شما میخوام مقدار دیه آسیب هایی که به ایشان وارد شده را تعیین کنین. ممنون. البته حین حادثه صورتشون دچار زخم و جراحت و کبودی هم شده که حدود 11 عدد بخیه خورده بود.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

دیگه را دادگاه تعیین می کند و اجرای احکام محاسبه

یوسف سمیعی

یوسف سمیعی :

استان :

با سلام مخاطب محترم و با آرزوی سلامتی و بهبودی هرچه سریعتر همسرتان در پاسخ؛ باید بدانید که مقدار دیه برحسب گزارش پزشکی قانونی تعیین می گردد و بایستی درمان کامل انجام و عوارضی که اشاره کردید مشخص شوند که موقت یا دائمی هستند. با اطلاعاتی که درسوال شماست امکان محاسبه مقدار دیه وجود ندارد