مشاوره حقوقی رایگان - درباره حضانت فرزند

با سلام من یک خواهر دارم که میخواهد از شوهرش جدا شود البته شوهرش اقدام برای طلاق نموده خواهرم یک دختر 14 ساله دارد آیا میتواند حضانت او را به عهده بگیرد البته من شنیدم از خود فرزند میپرسند چون دختر است و 9 سالگی را رد کرده از او می پرسند لطفا جواب دهید. چون مهم است

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

باسلام با توجه به اینکه فرزند مشترک به سن قانونی رسیده از خودش سوال خواهد شد که تمایل دارد با چه کسی زندگی کند.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر حکم رشد گرفته شود خودش انتخاب می کند با پدر باشد یا با مادر