مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نتیجه گزینش آموزش و پرورش

با عرض سلام بنده در گزینش آموزش و پرورش در مرحله اول قبول نشده و جهت تکمیل فرآیند بعدی به گزینش مراجعه کردم که دلایل رد بنده رو این چنین اعلام کردند که فعالیتهای اینجانب به دلیل حضور کمرنگم در فعالیت های سیاسی مذهبی و انتخابات بوده است و من در متن اعتراض شماره 1 بیان کردم که بنده مدارکی دارم که در فعالیت های سیاسی و مذهبی و به خصوص انتخابات و راهپیمایی ها فعال بوده و شرکت کرده‌ام و مستندات خود را که از قبیل لوح تقدیر و تقدیر نامه ها از طرف ارگان های مختلف درچند سال اخیر را از قبیل دانشگاه به دلیل شرکت در راهپیمایی ها و مسئولیت فردی که در این روزهای راهپیمایی داشتم و همکاری با بسیج دانشجویی در طول دانشجویی داشتم به من داده شده بود و همچنین از قبیل حضور در انتخابات سالهای گذشته که داشتم و به عنوان مسئول تدارکات در هر دوره در یکی از شعبه های اخذ رای حضور داشتم شورای شهر از بنده به دلیل فعالیت هایم در چندین دوره تقدیر کرده بود و از این قبیل تقدیر نامه ها که نشانگر فعالیت پرنگ من را نشان می داد به گزینش ارائه کردم و اعلام نمودم که روز مصاحبه این مدارک را همراه خود نیاورده بودم آیا اگر بنده را دوباره رد کنند با این مستندات که دارم به دیوان عدالت اداری شکایت کنم می توانم قبول بشم

پاسخ ها :

مهراد  كرمي زاده

مهراد كرمي زاده :

میتونید شکایت کتید ولی به صرف شکایت تضمین کننده قبولی شما نیست