مشاوره حقوقی رایگان - تغییر جنسیت بدون اذن والدین

با سلام‌ من 39 سالمه. و می خواهم تغییر جنسیت دهم. دادسرای 25 به من یک برگه فرم داد که در اون، کسب رضایت والدین با رضایت محضری نوشته شده است. من قبلا شنیده بودم بالای 30 سال حتما رضایت والدین نمی خواهد. اما الان این برگه را به عنوان لیست کارهایی که باید انجام دهم، از فرم ها در آوردند و به من دادند، چه کار باید کنم؟

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

این فرم رو طبق روال به شما داده اند و برای تغییر جنسیت در این سن نیاز به اجازه والدین ندارید