مشاوره حقوقی رایگان - قطع آسانسور

با سلام خدمت وکلای عزیز
بنده واحدی در یک مجتمع 10 واحده دارم که یک سال پیش واحد را خریداری کردم و اجاره دادم.
یکی دو ماه پیش مدیر ساختمان با من تماس گرفتن و گفتن کولر برای اتاقک اسانسور میخوان وصل کنند و باید سهمتون رو پرداخت کنید من گفتم ساختمان 3 سال ساخت یه جایی که به ساکنین پیله کنید برید یقه سازنده رو بگیرید که چطور کولر نذاشته واسه اسانسور و من پولی نمیدم و گفتن همه پول دادن باید شما هم بدی من ندادم و حالا اسانسور در طبقه سوم غیر فعال کردن و مستاجر بنده اعتراض شدید دارن که من خونه رو با اسانسور گرفتم و جدالی با مدیر پیدا کردیم و میگه من حتی میتونم اب و برق شما رو به خاطر پرداخت نکردن پول کولر اتاق اسانسور قطع کنم راه حل چیست؟ ایا کار ایشون قانونیه؟ میتونم شکایت مدیر رو بکنم؟
نا گفته نماند که مستاجر من بسیار منظم و شارژ ساختمان و یه سری هزینه های جانبی که مربوط به خود بوده رو همیشه و سر وقت پرداخت کرده ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
وقتی در مجمع عمومی ساختمان تصمیم گرفته می شود که هزینه ای انجام شود و اکثریت تصویب می نمایند اقلیت ناراضی هم مجبور به پرداخت هستند. شما هم باید سهم خود را پرداخت نمایید. نوساز بودن ساختمان ارتباطی به مخارج ندارد. در ضمن ساختمان سه سال ساخت هم نوساز محسوب نمی شود