مشاوره حقوقی رایگان - عکس کارت ملی

سلام خسته نباشید
ببخشید من ادمین پیج هستم و میخواستم با یک پیج همکاری کنم، اول از من خواستن تا یه سری اطلاعات بدم تا داخل سایت ... ثبت نام بشم
هرکاری گفتن انجام دادم، اول شماره تلفنم رو گرفتن و گفتن به اسم مادرته پس باید با اسم و مشخصات مادرت ثبت نام بشی، گفتم اوکی،
شماره تلفن به اسم مادرم
اسم و فامیل مادرم
و عکس کارت ملیش رو ازم گرفتن
و بعد گفتن یه سری کد واست ارسال میشه و فلان کارو بکن، انجام دادم، و بعد گفتن درست نشد
و بلاک کردن
میشه بگید الان من باید چیکار کنم؟
اگر به پلیس فتا اطلاع بدم پیگیری میکنن و اگر جرمی اتفاق افتاد از طریق عکس کارت ملی پای مادرم گیره؟
ممنون میشم‌ پاسخ بدید نگرانم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام حتماً شکایت انجام دهید تا اگر بعداً سوء استفاده ای از مدارک شد شما دلیل بر عدم همکاری با مجرمان داشته باشید