مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن عکس کارت ملی

با سلام. در یک آگهی متعلق به خانه ، فرد آگهی زننده بعد از صحبت با من ، درخواست مقداری بیعانه ، عکس کارت ملی و عکس کارت بانکی رو کرد. من عکس کارت ملی رو در اختیارش قرار دادم اما کارت بانکی و بیعانه رو خیر. شماره همراه متعلق به من رو هم داره.ایا امکان سو استفاده هست؟

پاسخ ها :

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
احتمالش زیاد است بهتر است قبل از هر اقدامی بطور مجازی و غیر حضوری استعلامات ضروری را بعمل آورید وازصحت آن مطمئن شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد سوء استفاده داشته باشد می تواند .
ولی با توجه به اینکه عکس کارت بانکی را ارسال نکرده اید مشکلی پیش نمیاد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جای نگرانی وجود ندارد. صرف داشتن عکس از کارت ملی نمی تواند مورد سوء استفاده قرار بگیرد و چه خوب که شما عکس کارت بانکی خود را در اختیار ایشان قرار نداده اید؛ زیرا که احتمال سوءاستفاده از مورد اخیر وجود داشت.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

کار خیلی عاقلانه ای کردید که به درخواستش پاسخ رد دادین. نگران نباشید با عکس کارت ملی و داشتن شماره تماس از شما نمیتواند کاری پیش ببرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر هم انجام دهد جرم است. سواستفاده امکانش هست بستگی به فرد دارد.

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

امکان سو استفاده در هر فرض و حالتی با هر مدرکی متصور است.در کمترین حالت ایشان به کد ملی شما دسترسی پیدا کرده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صرف داشتن عکس از کارت ملی نمی تواند مورد سوء استفاده قرار بگیرد ولی عکس کارت بانکی میتواند باعث سواستفاده شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

نوع سو استفاده ملاک است و امضای صاحب عکس باید باشد که مسولیتی متوجه صاحب کارت ملی گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند هیچ چیز دور از ذهن نیست…