مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از کارت ملی

با سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان. بنده جهت رزرو خانه ای در قشم وارد سایت آگهی شدم منزلی رو هماهنگ کردیم و چون شماره شخص در سایت نبود از ایشان شماره تلفن گرفتم و بقیه صحبت در واتساپ پیگیری شد و مبلغی به عنوان بیعانه واریز کردم و عکس کارت ملی هم در واتساپ برای ایشان ارسال کردم بعدا متوجه شدم که این شخص خانه رو همزمان به اشخاص دیگری هم در همان زمان و تاریخ رزرو واگذار میکند و در واقع کلاهبرادی میکند آیا با داشتن عکس کارت ملی بنده و داشتن شماره تلفن مینواند برایم دردسر ایجاد کند وبرای رفع مشکل چه کاری باید انجام دهم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است هیچ چیز دور از ذهن نیست
صورتجلسه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

امکانش وجود دارد بهتر است تحت عنوان سو استفاده از کارت ملی شکایتی به همان تاریخ ثبت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر مشکلی بابت عکس کارت ملی پیش نمیاد .
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه کاری نمی‌تواند انجام دهد اما شما میتوانید به جرم کلاهبرداری ازش شکایت کنی

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. کلاهبرداران روش های مختلفی دارند . کلاهبردار ممکن از هر موضوعی کلاهبرداری نماید . لیکن مبلغ پرداختی را می توانید با تقدیم شکایت( کلاهبرداری را باید ثابت نمایید) یا دادخواست مطالبه نمایید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی بله محتمل است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به صرف داشتن عکس کارت ملی و شماره تلفن نمیتوان سو استفاده کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان دارد شما نیز از باب کلاهبرداری می توانید طرح شکایت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

احتمال اقدامات کلاهبردانه وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا سو استفاده صورت نگیرد کاری نمی توان کرد فقط اگر پیام برای نصب اپلیکیشن برایرشما آمد یا کد تایید و فعالسازی برای شما آمد اپلیکشن را نصب نکنید و کد را برای کسی ارسال نکنید و نخوانید

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
شما بایدسریعا بابت مبلغ و مدارکی که به طرق کلاهبرداری ازشما اخذ شده شکواییه تنظیم کنید واقدام سریع شما می توانند مانع سوء اقدامات ايشان در آتی شود

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام خیر ، بایدمدارک تکمیلی در دادسرا رو همراه داشته باشه واین موضوع کافی نیس

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

احتمال دارد . بهتر است جهت استرداد مبلغ پرداختی شکایت طرح نمایید و جهت تنظیم دادخواست میتوانید از طریق مشاوره ارتباط برقرار نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک جهت مشاوره متناسب با موضوع خواهد بود