مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی صدور چک بدون تاریخ و سود مشارکت

سلام من سال 92 با شریک شدن در خرید فروش کار روغن سوخته با یکی از اشنا ها مبلغ 40 میلیون به حساب اون شخص ریختمو بنا شد که ایشون از سود کار ماهانه مبلغی را به حسابم واریز کند و دو تا چک به من داده به مبلغ 15 تومان بدون تاریخ حالا میگوید من پول 40 میلیون شما را ماهی یک میلیون دادم و شما هیچ حقی دیگر ندارین و پول تان را گرفتین دو تا رسید از من دارن که نوشتم 6 میلیون از 40 میلیون پرداخت شد و من خودم تاریخ چک را سال 92 زدم حالا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

پوران  كاوياني

سرکار خانم پوران كاوياني :

با سلام .در صورتیکه شما بتوانید اثبات نمایید که پول را بابت شراکت در اختیار طرف قرار دادید و توافقتون اثبات بشه بله میتوانید پول رو بگیرید