مشاوره حقوقی رایگان - تصرف مغازه

با سلام
اینجانب مغازه ای را با برادرم شریک هستم که قبلا برای پدرم بوده و قدیمی
از وراث بصورت وکالتی خریداری کردیم و سرقفلی می باشد و صاحب ملک هم حضور ندارد در حال حاضر
یکی از این وراث مادرم بود که فوت شد
من هم حدود 2سال هست که در مغازه نیستم و در جایی دیگر مشغولم و برادر اینجانب هم 2 سالی هست در مغازه مشغول می باشد و هر بار به نحوی از اجاره دادن سر باز میزند
دو سوال
1 تکلیف مغازه بر اثر مرگ مادرم چیست؟
2 من میتوانم با وجود اینکه مغازه هم سرقفلی هست هم وکالتی خلع ید انجام دهم؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام جهت یک مشاوره دقیقتر میتوانید از مشاوره تلفنی سایت استفاده نمائید تا همه مستندات و مدارک بررسی شود.