مشاوره حقوقی رایگان - مزایده مغازه سرقفلی

طبق رای بدوی ماترکه مغازه سرقفلی پدر مرحممان به کل برادران وارث تعلق دارند .... به خاطر اختلاف بین 4 برادر خواهان بر علیه 2 برادر خوانده ، ما 4 برادر اقدام به مزایده کردیم و به تمامی وارث های مالک عرصه، دادگاه متن آگهی مزایده را فرستادند و مرحله اول چون زمان جهت متقاضیان اطلاع دهی کم بود حدود 5 روزدر سایت درج آگهی آگهی هم دادیم ولی خریداری وجود نداشت ...
حالا میخواهیم به مرحله دوم مزایده اقدام کنیم ...
حالا سوال اصلی این است : آیا مالکان عرصه میتوانند یا حق دارند به قیمت گذاری کارشناس رسمی دادگستری اعتراص کنند و خودشان کارشناس بگیرند و مغازه را به قیمت خیلی پایین از دستمان در بیارند . ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

مزایده مغازه سرقفلی مغازه سرقفلی ارثی سرقفلی مزایده