مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از شکایت داشتن

سلام، وقت بخیر.
1_ من 17 سال دارم و 4 ماه پیش با نامزدم حرفمون شده و قطع رابطه کردیم. من یک هفته هست سامانه ثنا ثبت نام کردم ولی احتمال این که این ها خیلی وقت پیش شکایت کرده باشند وجود دارد. هیچ ابلاغیه حضوری هم درب خونه ما نیومده است. آیا این ها 4 ماه پیش شکایت کنند و من یک هفته پیش ثنا باز کردم، شکایت این ها در ثنای من درج می شود؟
2_ با توجه به این که 17 سال سن دارم، آیا امکان دارد از من شکایت کنند و چون ثنا نداشتم ابلاغیه های شکایت به ثنای پدرم برود؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

سوالتون ناقص است شما خانم هستید؟