مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از شکایت داشتن

سلام خواستم ببینم آیا خانمم برای طلاق شکایت کرده چطور بفهمم خانم بنده از من شکایت کرده؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ابتدا می‌بایست از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نام ثنا نمایید. می‌توانید به دادگاه خانواده محل خود مراجعه و سوال هم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادخواست طلاق بده از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ می شود.
اگر سامانه ثنا ثبت نکرده اید جهت ثبت‌نام به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سامانه ابلاغ را چک کنید
یا قسمت پیگیری پرونده

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر کد ثنا دارید از طریق سامانه به شما ابلاغ میشود وگرنه‌به دفاتر قضایی مراجعه کنید