مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام میخاستم بدونم چجوری بفهمم یکی ازم شکایت کرده؟ برای ورود به عنف و تخریب ...و چقدر زمان میبره ک پیامش بیاد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید اگر شکایت بشه به شما ابلاغ میاد.
زمان مشخصی ندارد، معمولا ظرف یکی دو هفته پیام میاد.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام در صورتیکه سامانه ثنا دارید از طریق سامانه پیگیری نمایید در صورتیکه ندارید بامراجعه ب دفتر خدمات قضایی نسبت به ثبت نام ثنا اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سامانه عدل ایران پیگیری کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

از طریق سایت عدلیران و یا مراجعه به شعبه ای که از طریق پیامک به شما اطلاع رسانی شده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
اگر شکایت شده است منتظر ابلاغ باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سامانه خدمات قضایی ثنا ثبت نام نموده باشید برای شما پیامک خواهد آمد

یک وکیل

سلام ثبت ثنا انجام بدید از طریق پیامک ابلاغ میشه

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید در سامانه ثنا ثبت نام نمایید تا ابلاغیه موضوع پرونده به شما ابلاغ شود و یا اینکه به آدرس محل سکونت و یا کارتان ابلاغ میشود ، ممکن است بودن یک ماه از تاریخ شکایت زمان ببرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام سامانه ثنا تشکیل بدهید تا به شما ابلاغ شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سامانه ثنا تشکیل بدهید تا به شما ابلاغ شود

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
اگر در سامانه ثنا ثبت نام نموده ايد در اين سامانه قابل مشاهده است در غير اين صورت از طريق سامانه عدل ايران قابل پيگيري مي باشد.