مشاوره حقوقی رایگان - خروج زن از کشور بدون اجازه شوهر

با سلام و خسته نباشید.
خانوم من با توجه به این که قبل از ازدواج پاسپورت داشتند و سفر خارجه رفتند؛ آیا الان که متاهل هستند بدون اجازه بنده میتوانند از کشور خارج بشوند یا نه؟
اگر جواب خیر است پس ارزش ممنوع الخروج کردن چیست؟
پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
زوجه برای خروج از کشور نیاز به اجازه از زوج می باشد

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام خیر
شوهر این اختیار قانونی را دارد تابعد از اعلام رضایت به خروج زن از کشوربعد ازصدور یا تمدید گذرنامه اورا ممنوع الخروج نماید وبا سوئ استفاده از حق قانونی خود زن را در دور باطل گرفتار کند