مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک ثمن معامله خودرو

با عرض سلام. در شهریور سال 99 یک ماشین از سایت درج آگهی پیدا کردم با مالک تماس گرفتم و ماشین رو دیدم و پسند کردم. چون فروشنده چهره موجهی داشت به او اعتماد کردم و خودرو را کارشناسی نبردم از طرفی او قسم ناموس خورد که ماشین بدون تصادف و رنگ هست. روز بعد رفتیم تعویض پلاک و از 108 میلیون 96 میلیون نقد و الباقی 12 میلیون طی یک فقره چک به تاریخ بهمن 99 بعد از تنظیم سند در دفترخانه. البته چون همه چی حضوری انجام شد قولنامه نکردیم ولی در چک قید کردم بابت خودروی شماره فلان و روز بعد از تعویض پلاک به ماشین مشکوک شدم و کارشناسی بردم که مشخص شد عقب ماشین کاملا جمع شده است و حتی ستون و سقف قسمت عقب آسیب و رنگ دارد. به طرف زنگ زدم که خودرو رو برگردونم و قسم خورد که من نمید‌ونستم و شما یک برادری بکن و خودرو رو بفروش و هر چقدر ضرر کردی من به تو میدهم و راضی ات میکنم و باز هم من به خاطر قسم زن و بچه هاش رو خورد و اعتماد کردم و قرار شد بعد از فروش خودرو مبلغ ضرر من رو بدهد و چک رو برگردوند که متاسفانه بعد از این که ماشین فروخته شد زد زیر همه چی و حالا بعد از گذشت 5 ماه یکی دو روز پیش چک رو برگشت زده است. لطفا بفرمایید چه کاری میتوانم انجام بدهم که جلوی چک گرفته بشود.

پاسخ ها :

سولماز خادم عباسی خیابانی

سولماز خادم عباسی خیابانی :

متاسفانه اثبات موارد فوق بر عهده شماست و شما فرصتهای خود را برای تامین دلیل از دست داده آید.