مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دختر غیرباکره

سلام. من دختری 24ساله هستم که قصد ازدواج با آقایی رو دارم که یکسال با ایشون بودم. اما خانواده ها بدلیل سنتی بودن حتا اجازه خواستگاری به ایشون ندادن و خانواده این اقا هم برای ایشون دختر دیگه ای درنظر گرفتن که هیچ علاقه به ازدواج با اون دخترو نداره. از همه لحاظ مالی و تحصیلات هم سطح هستیم و اخلاقن بهم میخوریم. هردو شاغل هستیم و میتونیم از پس زندگی بربیایم. به دلیل اطمینان زیادی که از ازدواجمون داشتیم رابطه جنسی داشتیم. الان تصمیم داریم که خودمون عقد کنیم و زندگیمونو شروع کنیم.
با توجه به اینکه باکره نیستم و پدرم اطلاع نداره و مادرم داره، چطور میتونم بدون اذن پدر عقد کنم؟؟؟ فقط مراجعه به پزشکی قانونی و بردن گواهی عدم بکارت برای محضر کافیه؟ آیا به خانواده اطلاع میدن؟ احتیاج هست دادگاه برم؟ چون نمیخوام پدرم بفهمه قبل عقد رابطه داشتیم.
تشکر از پاسختون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مطلق دخول باعث سقوط ولایت دخترباکره است وشمادیگرنیازی به اذن پدرندارید مراجعه به دادگاه هم نیازی نیست باارایه گواهی پزشک معتمد ویاپزشکی قانونی مبنی بر عدم بکارت می توانید به یکی ازدفاترازدواج مراجعه کنید ونسبت به نکاح وثبت ان اقدام نمایید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.در ماده ١٠٤٣ قانون مدنی آمده است: «نکاح دختر باکره اگرچه به سن بلوغ رسیده باشد، موقوف به اجازه پدر یا جد پدری اوست و هرگاه پدر یا جد پدری بدون علت موجه از دادن اجازه مضایقه کند، اجازه او ساقط و در این صورت دختر می تواند با معرفی کامل مردی که می خواهد با او ازدواج کند و شرایط نکاح و مهری که بین آن ها قرار داده شده است، پس از اخذ اجازه از دادگاه مدنی خاص به دفتر ازدواج مراجعه و نسبت به ثبت ازدواج اقدام کند.» دادخواست اجازه ازدواج