مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

من دختر بالای سن قانونی و غیر باکره هستم
و خیلی وقته ک مستقل زندگی میکنم
برای ازدواج ب اذن قیم احتیاج دارم ؟
آیا باید حکمی برای باکره نبودنم بگیرم؟
توضیح مختصر هم بدم ک پدر مادر من جدا شدن حضانت من با مادر بوده مادر فوت کرده و با مادر مادرم حضانت هست و من ب ایشان دسترسی هم ندارم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اذن قیم برای ازدواج لازم نیست اذن پدر و پدر بزرگ پدری لازم است اگر فوت کردند دیگر مشکلی نیست البته در غیر باکره اذن ولی هم نیاز نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.نیازبه اجازه دارید.میتوانید دادخواستی باعنوان ازدواج بدون اجازه.......به دادگاه دهید وبامعرفی فرد مورد نظر اجازه ازدواج بگیرید

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود برشما
اولا پدر شما در قید حیات است
ثانیاً جهت سقوط ولایت پدر میبایست از طریق دادگاه خانواده اقدام کرد .

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

با سلام .در غیره باکره بودن اذن نیاز نیست و اذن قیم لازم نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما با ارائه نامه از پزشک زنان مبنی بر غیر باکره بودن ، میتوانید به دفترخانه ازدواج ، مراجعه نمایید و ازدواج خود را ثبت نمایید و نیاز به اذن ولی نمی باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام .در غیره باکره بودن اذن نیاز نیست و اذن قیم لازم نیست.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام با داشتن گواهی دال بر عدم باکره بودن به دادگاه مراجعه کنید و با معرفی شخص مورد نظر خود نامه معرفی ب دفترخانه جهت ثبت ازدواج بگیرید. اذن ولی برای موارد باکره و عدم باکره بودن ب دلیل غیر از رابطه می باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام و احترام
شما قيم نياز نداريد؛ فقهای امامیه در این زمینه پنج رأی دارند که عبارت است از: استمرار ولایت برای پدر و جد پدری، استقلال باکره رشیده در نکاح، تشریک ولایت میان دختر و ولی، ثبوت ولایت دائم در عقد نکاح دائم و سقوط آن در نکاح منقطع و سقوط ولایت در نکاح دائم و ثبوت آن در نکاح منقطع. اما در نظام حقوقی ج ا . ایران اذن پدر، شرط تنفیذ عقد نکاح می باشد و بنابراین تنها اگر پدر یا جد پدری نکاح یاد شده را تنفیذ کنند، ازدواج صحیح است.