مشاوره حقوقی رایگان - غیره باکره

سلام من نزدیک 5ساله که عاشق دختر عموم شدم والان باکره نیست من میخوام باهاش ازدواج کنم به غیراز این خودکشی برام مهمه اونم همینطور. اونوقت پدر خونده دختر که عموی خودم باشه مخالفه ‌.بدشانسی اینجایه که داداشم هم دختر بزرگه را گرفته همچی بهم ریخته آیا راهی هست که گناه نیاد گردن من که باش ازدواج کنم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

متوجه سوال و فرعيات نشدم
بطور كلي دختر غيرباكره نيازمند اذن ولي ( پدر) نيست
در فرض سوال پدرخوانده كلا اثر اذن پدر ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله دختر باید دادخواست اذن ازدواج مطرح نماید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری شرع راه را برای شما هموار ساخته است
هیچ مانعی برای ‌شما جوان محترم نیست سریعا اقدام بفرمایید
مبارک است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مانعی جهت ازدواج ندارید ایشان پدرخوانده اختیاری در این خصوص ندارد ضمن انکه باکره نیستند و جهت ازدواج نیاز به اذن پدر هم ندارند
متوجه گناه نشدم ؟!

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرش اجازه بدهد می توانید ازدواج کنید و اگر پدرش اجازه نداد دختر می تواند دادخواست بدهد و از دادگاه اجازه ازدواج بگیرد.

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

ازدواج شما مجاز هست و از طریق قانونی هم امکانپذیر هست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید بصورت قانونی با ایشان ازدواج کنید و نیازی به اجازه پدر ندارند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دختر باکره نیست شما دو تا خودتان میتوانید تصمیم بگیرید و عقد کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فقط اذن پدر واقعی او برای ازدواج لازم است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ایۺان باکره نیست خود میتواند تصمیم به ازدواج با شما نمایدوبا از طریق دادگاه تجویر ازدواح را درخواست کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از جمله حقوق شهروندی هر شخص ، ازدواج با هر فردی است که به وی علاقه دارد . بنابراین صرف ازدواج شما با دخترعمو هیچ منع قانونی ندارد و شما می توانید به این اقدام ، دست بزنید. در صورتی که دختر عموی شما باکره نیستند ، توصیه می شود که قبل از ازدواج با ایشان ، گواهی پزشکی غیر باکرگی را دریافت کنید.