مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وضعیت شغلی از قراردادی به پیمانی

با سلام و خسته نباشید:
قبلا نیز این سوال رو مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم:
بنده از سال 89 در اداره صنعت معدن و تجارت بصورت قرارداد کار معین با شناسه فرد مشغول بکار هستم، و فرزند جانباز زیر 25 درصد و همچنین پدرم 36 ماه حضور داوطلبانه در جنگ را دارد، آیا به استناد ماده 87-ماده 21 بند ذ تبصره 2 قانون ایثارگران (بند و ماده رو ممکنه جابه جا نوشتم) آیا امکان دارد تغییر وضعیت شغلی پیدا کنم و پیمانی شوم.
با تشکر از مشاوره حقوقی دادراه

پاسخ ها :

تغییر وضعیت شغلی تبدیل وضعیت استخدامی تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان جانبازان تبدیل وضعیت استخدامی از قراردادی به پیمانی تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی